TEVİTÖL Öğrencilerinin ASMA Sonuçları

AMERICAN SCHOLASTIC MATHEMATICS ASSOCIATION

PO BOX 4400, COLLEGE POINT, NY 11356

**ASSOCIATION NEWSLETTER** .                                                                   May, 2014

Final Results.

Final Sonuçları,

We have received reports from the last contest this school year.

Bu eğitim yılının yarışma sonuç raporlarını aldık.

We are pleased to announce that the name of the highest-scoring student of each school can now be seen on our web site at www.asan.com/asa along with a list of associated schools and their final scores as of the deadline May 1st.

1 Mayıs tarihinden itibaren web sitemizde www.asan.com/asa en iyi öğrenci skorunu ve okullara göre skor dağılımlarını yayınlamış olacağız..

We are mailing all award certificates this week. Included with your mailing, you will find an award certificate for your school and for the highest-scoring student, if reported by the faculty adviser.

Bu hafta tüm ödül ve sertifikaları mail olarak ilettik. Bu e-postalarda okulunuza ait bir sertifika, buna ek olarak fakülte danışmanı tarafından raporlanmış ise okulunuzun en iyi skoruna sahip öğrencinize ait bir sertifika bulacaksınız.

Comments and questions are welcome to Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. .  Please put the word “Math” on the subject line.  Our fax number is (718) 747-0099.

Görüş ve sorularınızı lütfen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine yazın. Konu kısmına “Math” yazmayı da unutmayın. Fax numaramız (718) 747-0099’dir.

An Entry Form for 2014-2015 is on our web site and attached to this email.  Last year we ran out of contest packages in late August so please email, fax or mail your Entry Form as soon as possible.

2014-2015 Kayıt formu web sitemizde ve size gönderilen mailed mevcuttur. Geçen yıl Ağustos ayında tamamlayabildiğimiz kayıtlarımız için bu işi yapabildiğiniz en kısa sürede tamamlamaya çalışın.

AWARD PLAQUES:  We congratulate the following schools and math-team advisers whose students attained the highest scores.  The schools listed below are the top 5% of the schools this year.  They will be receiving award plaques engraved with the name of their school and award.

ÖDÜL PLAKETLERI: Aşağıdaki okulları ve  bu başarılı sonuçları almalarında rehberlik eden danışmanlarını tebrik ederiz. Aşağıdaki okullar bu yıl, ilk yüzde 5’lik dilimde yer almayı başaran okulların listesidir..Onlar okul isimleriyle birlikte plaket almaya hak kazanmışlardır.

SENIOR DIVISION

Son sınıf

Total         SCHOOL /Okul                                                               CITY /Şehir                                          ADVISER/Danışman

336     Montverde Academy                    Montverde, FL                Arnaldo Carlo-Meléndez