Avrupa Gençlik Parlamentosu 18. Ulusal Seçim Konferansına Katıldık

19- 23 Kasım tarihleri arasında Kayseri TED Koleji’nde gerçekleştirilen, Avrupa Gençlik Parlamentosu 18. Ulusal Seçim Konferansı’na,  6 öğrencimizle birlikte katıldık.

4 gün süren konferansta öğrenciler komitelere ayrılıp, Avrupa’yı ve dünyayı ilgilendiren sorunlar üzerinde çalıştılar. Sorunları  tartıştılar, çözüm önerileri ürettiler ve bu önerileri birbirlerinin oylarına sundular.Konferansa katılan tüm öğrenciler yurt dışından ve yurt içinden gelen kişilerden oluşan jüri tarafından değerlendirildiler.
Başarılı olan öğrenciler Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yapılacak olan konferanslara seçilerek Türkiye’yi temsil edecek Türk delegasyonunu oluşturacaklardır. Öğrencilerimizden Gökçe GÜRÇAVDI ve Onur ÇAYCI İrlanda’da yapılacak olan en büyük konferansa, Heval ÇOBAN, Berfin KARAMAN  ve Selin ARPACI ( Yedek ) Avrupa’nın değişik ülkelerindeki konferanslara gitmeye hak kazandılar.
Konferanstan sonra 1 gün boyunca bizi misafir eden, Kayseri’yi tanıtan, öğrencilerimizin gelecekteki yaşamları için öğütler veren ve motivasyonlarını güçlendiren Kayseri TEV Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Akın BAYRAK’a çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar ve bu çalışmada bize destek veren Okul Müdürümüz Sayın Bayram SEVGEN’e, İdarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çiğdem KORBEK

Felsefe Öğretmeni

AvrupaGenclikP1AvrupaGenclikP2AvrupaGenclikP3AvrupaGenclikP4AvrupaGenclikP5AvrupaGenclikP6AvrupaGenclikP7AvrupaGenclikP8AvrupaGenclikP9AvrupaGenclikP10AvrupaGenclikP11

November 2017